Limon ve vanilya kalan şeker, tereyağı, limon ya da portakal kabuğu rendesi ve yeterince suyu ekleyin. Çırpılmış yumurta akını ilave edin. Yumuşak hamur yapmak için, geri kalan unu da yoğurun. Hamur pürüzsüz olmalı. Hamur yavaş, yavaş yükselmeye başlayacaktır. Yoğurmaya devam edin. Hafifçe yağlanmış kaseye hamuru koyun ve iyice kapatın.  İki katına çıkana kadar mayalanmaya bırakın.
Şekil vermek için hamuru üçe ayrın iyice açarak uzatın. Ve kocaman bir örgü yapın. Dilerseniz farklı şekillerde verebilirsiniz. 


1 saat boyunca 250 derece de pişirin.
Çıktıktan sonra tam adetine uygun olsun isterseniz farklı yerlerine gıda boyasıyla boyadığınız yumurtalardan koyabilirsiniz. Dr. Oetker pasta süsleri ile renklendirebilirsiniz. Harika görünecek ve çok lezzetli olacak .

AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.