4 Temmuz 2011 Pazartesi

KREMALI SOS EŞLİĞİNDE ÇİKOLATALI BOHÇALAR

Çok kolay, bir o kadar da lezzetli bir tarif...



Milföy hamuru
Çikolata
Krema

Milföy hamurunu kare şeklinde kesin, içine çikolata parçaları ya da bir tatlı kaşığı nutella koyun.
Bohça gibi ağzını kapatıp, hamuru kendi etrafında çevirin ki uçları dışarıda kalsın ve daha şık bir görüntü olsun. Dilerseniz, ortadan katlayıp üçgen bohça şeklinde de yapabilirsiniz. Üstüne yumurta sarısı sürebilirsiniz, daha parlak olur. Ben tercih etmiyorum. Nasıl olsa, sos dökülünce görünmeyecek.
185 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
Başka bir kapta bir paket krema ve bir paket çikolatayı eritin.
Servis tabağına önce canınızın istediği gibi şekil vererek çikolatalı kremayı dökün. ( Tatlı kaşığına alıp, tabağın üstünde öylesine gezdirseniz bile hoş şekiller çıkacaktır.
Üstüne çikolatalı bohçanızı yerleştirin, üstüne çikolatalı sostan dökün. Yanına çilek, franbuaz, böğürtlen ve nane koyarak servisinizi güçlendirin.
Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı